ingyenes webstatisztika


 Innerlight termékek fejlesztése

dryoung

Dr. Robert O. Young, a kutató

Dr. Robert O. Young mikrobiológusként elsősorban élő vérsejtek vizsgálatával foglalkozik, a terület egyik úttörőjeként.

Dr. Young az egészséges és a beteg vérsejtek mikroszkópi összehasonlítása során megállapította, hogy a beteg vérsejtek sötétek és eltorzultak, ezzel szemben az egészséges sejtek kerek formájúak, élénk színűek, és ragyognak a beteg sejtekhez képest. Elhatározta, hogy megállapítja, mi az oka ennek az érzékelhető Belső Fénynek. Megfigyelte, hogy az életenergia szinte kizárólag növényekből jut be szervezetünkbe, és hogy minden sejtünknek szüksége van a zöld növények klorofilljából nyert fényenergiára.

Dr. Robert O. Young, a felfedező

Dr. Robert O. Young úgy foglalta össze megállapításait, hogy minden betegség elsődleges oka a vér elsavasodása. Napjaink tipikus táplálkozása túlnyomórészt (közel 90%-ban) savasító ételeket tartalmaz (pl. cukor, húsok, tejtermékek, gyümölcsök, péksütemények). Az optimális arány 20% savasító és 80% lúgosító étel lenne. AzInnerLight (Belső Fény) termékek a táplálkozás hiányosságait kiküszöbölik úgy, hogy több lúgosító tápanyagot és több vizet juttatnak a szervezetbe, amelynek eredménye az optimális egészségi állapot és a jó közérzet. Savas közegben az emberi sejtek nem működnek hatékonyan, és ez hatást gyakorol az idegrendszerre (depresszió), az izomzatra (gyengülés, sorvadás), a bőr tónusára (korai öregedés), az agysejtekre (ködös gondolkodás), valamint összes szervünkre (betegség, fáradtság). Az elhízás sem egyéb, mint a test védekező reakciója a túlsavasodás ellen. A zsírsejtek képesek savakat semlegesíteni, megkötni, hogy ezzel megvédjék testünket a szabad savak roncsoló hatásától. Lúgos belső környezetben a testsúly is ideális.

Dr. Robert O. Young, a termékfejlesztősg pph csoportban

Dr. Robert O. Young létrehozott egy étrend-kiegészítő termékcsaládot, ami természetes növényekből és ásványi anyagokból áll. Ezek energizálnak, a napfény energiáját valóban belső fényként jelenítik meg testünkben. A szuperkoncentrált összetevők biotermesztésű zöld növényekből, fűfélékből, gabonacsírákból, zöldségekből és ásványi anyagokból állnak. Specialitásuk, hogy elektromosan feltöltött állapotban lévő kolloid szemcsék. A kolloidok elektromos töltését és rezgésszámát olyan szintre növeli, mint az emberi sejteké. A tisztított vízzel elfogyasztott SzuperZöldek és Lúgosító cseppek a sejteket gazdagon ellátja lúgosító tápanyagokkal, és segítik energizálni szervezetünket. Az ezeket kiegészítő vitamin és ásványi anyag készítmények biztosítják a testnek a létfontosságú tápanyagokat. A Céltermékek szerv-specifikusan segítik testünk működését. Ön egyszerű helyzetben van, ha az életében a legértékesebb kincshez, az EGÉSZSÉGHEZ szeretne kényelmesen hozzájutni: fogyassza a Dr. Robert O. Young elvei alapján kifejlesztett termékeket.

 Sitemap
Keresőguru.hu