ingyenes webstatisztika


 Candida

A savas méreganyagok az emberi szervezetben megfelelő környezetet biztosítanak számos ún. mikroorganizmus (mikroszkopikus méretű organizmus) számára, amelyek azonban kifejezetten káros hatásúak. A mikroorganizmusok egyike a candida. A candida az emberi emésztőcsatornában élő élesztőgomba.

Az orvostudomány ma már tudja, hogy számos betegség az élesztő- és egyéb gombák burjánzásának az eredménye. A mikroorganizmusok anyagcseréje ugyanis mérgező végtermékeket termel. A mikroorganizmusok emésztésük (pontosabban: erjesztés útján történő tápanyag-lebontásuk) során szabadítják fel a savas méreganyagokat, amikor elsősorban a cukrokat energiatermelés céljából felhasználják.

A candida és egyéb mikroorganizmusok kedvelik a szervezet gyengébb területeit, és ott termelik savas méreganyagaikat. E savak károsítják a szöveteket és a szervezetünk működését. A bennünk lévő cukrokkal táplálkoznak, a zsírunkat és a fehérjéinket pedig növekedésre és szaporodásra használjákA mikroorganizmusok tulajdonképpen élve megeszik az embert. Eközben salakanyagaikat (a savakat) a véráramba és a sejtek belsejébe ürítik, amely számukra megfelelő életteret teremt, testünket viszont megmérgezi. Az élesztő-, penész- és más gombákezernél is többféle különböző savas méreganyagot termelnek.

De ne értse félre. A mikroorganizmusok (baktériumok és gombák) önmagukban nem okai a betegségeknek. Azért jelennek meg, mertszennyezett környezetet találtak. Ugyanis a mikroorganizmusok számára a savas környezet az optimális élettér. Túlélésük fokozása érdekében pedig erősen savas salakanyagokat termelnek, és szinte lubickolnak azokban.

A mikroorganizmusok túlzott elszaporodásának jellegzetes tünetei: 

a köröm és a lábköröm gombásodása,
a szexuális vágy hiánya,
alacsony vércukorszint,
allergiák (levegőben szálló anyagokra vagy ételekre),
alvászavarok,
antiszociális viselkedés,
aranyér,
asztma,
bélgázok/puffadás,
bélgörcsök,
bélpangás,
bőrkiütések és csalánkiütések,
bőrszárazság és viszketés,
ciszták és tumorok,
depresszió,
égő szemek,
emésztési zavarok,
endometriózis,
fájdalom,
fáradtság,
fejfájás,
fekélyek,
feldagadt szemek,
felszívódási zavarok,
fertőzés,
fertőzések,
gyomorégés,
hangulatváltozások,
hasmenés,
hiperaktivitás,
hormonális zavarok,
hüvelyi gombásodás,
ingerlékenység,
ínysorvadás,
izomfájdalmak,
ízületi fájdalmak,
különböző ételek utáni sóvárgások,
légzőszervi problémák,
letargia/lustaság,
lupus,
megfázás és influenza,
memóriazavarok,
pajzsmirigy- és mellékvese-problémák,
öngyilkossági hajlam,
pattanásos bőr,
PMS és menstruációs fájdalmak,
rekeszsérv,
reumás artritisz,
rossz lehelet,
szájpenész,
szájszárazság,
szédülés,
szénanátha,
szklerózis multiplex,
túlsúly és soványság,
a testi működés rendellenességei,
húgyúti fertőzések,
vastagbélgyulladás (colitis),
végtaghidegség és remegés,
vegyszerérzékenység,
zsibbadtság,

Az elsavasodás visszafordítása egyet jelent azzal, hogy olyan belső környezetet hozunk létre a szervezetünkben, amelyik nem engedi meg a mikroorganizmusok túlélését.

Ehhez tehát arra van szükség, hogy lúgosítsunk, azaz egyensúlyi állapotba hozzuk a vér és a szövetek kémhatását lúgosító étrenddel, és lúgosító életmóddal. Különösen ajánlott 2 termék a Caprillenic cseppek, amik a vérből tisztítják ki az eszaporodott gombákat és baktériumokat, valamint az "Enzim Spektrum" nevű tabletta, ami a bélrendszert tisztítja meg a túlszaporodott mikroorgainzmusoktól. Ezen termékek használatával a Candida tünetei 1-2 hónap alatt már jelentősen csökkennek illetve tapasztalataink alapján el is múlnak.

[Forrás: Dr. Robert O. Young - A pH csoda]Sitemap
Keresőguru.hu