ingyenes webstatisztika


 „Úgy tűnik, hogy Dr. Young valóban az új biológia küszöbén áll, amely forradalmasíthatja a biológiát és az orvostudományt, amint alapelveit tudományosan igazoljuk."
- Dr. Neil Solomon, PhD a John Hopkins egyetem korábbi kutatási igazgatója

Dr. Robert O. Young nemzetközileg elismert kutatóvá vált az elmúlt huszonöt évben. Tevékenysége elsősorban a sejtszintű biológia kutatására koncentrált. Vizsgálta a sejtek tápanyagellátását, és arra kötelezte el magát, hogy felkutassa a betegségek igazi kiváltó okait. Munkássága Új BiológiaTM néven terjedt el a köztudatban, és legfontosabb sajátja, hogy segít testünk belső egyensúlyának helyreállításában.

Vizsgálatai eredményeit neves szakfolyóiratokban ismertette, és számos, világszerte nagy sikerű könyvet jelentetett meg: Gyógyítás gyógynövényekkel (1988), Egy betegség, egy kór, egy kezelés (1992), Betegen és fáradtan (1995), Vissza az Egészség házába (1999), A pH Csoda (2002), A cukorbetegség pH csodája ( 2003), Vissza az Egészség házába 2. (2003), és A fogyókúra pH csodája (2004).

Rendszeres előadója orvosi és egészségügyi konferenciáknak, rendezvényeknek. Világszerte egyetemeken tart előadásokat (Kínai Központi Egyetem, Brigham Egyetem, Utah állami főiskola, Bécsi Egyetem, Victoria Egyetem, Harvard Egyetem, valamint Minnesota, Hartford, Oxford egyetemei). Amerikai rádió- és televízió-műsorok rendszeres meghívottja.

Tagja a NASA reformtáplálkozással foglalkozó bizottságának. Napjainkban is dolgozik a Puerto Rico-i Egyetem és a Puerto Rico-i Diabétesz Központáltal koordinált kutatási projektben, az I. és II. típusú cukorbetegség gyógymódja kidolgozásában.

Diplomáját az Utah-i Egyetemen Biológia és Üzleti tudományok szakon szerezte, majd ezután a Bradford Intézetben tanult orvosi mikrobiológiátDr. Robert Bradfordtól, Kaliforniában. Dr. Bradford a mikroszkópos vérelemzés professzora a Washingtoni Egyetemen.

Dr. Young számos tudományos fokozattal rendelkezik: egyetemi diploma táplálkozás tudományból (1993), doktori fokozat kémiából és biológiából (1995), tudományos doktori (PhD) fokozat táplálkozástudományból (1997), doktori fokozat természetgyógyászatból (1999).

Tagja az Amerikai Mikrobiológusok Társaságának, az Amerikai Természetgyógyász Szövetségnek, tiszteletbeli tagja a Connecticut-i Holisztikus Egészség Szövetségnek, a Brigham Egyetem elnöki tanácsának, és dietetikus tanácsadóként is dolgozik több cégnek.

Legfontosabb kutatási eredményei között szerepel az elhízás, a cukorbetegség, a rák és az érelmeszesedés kiváltó okainak feltárása.

Dr. Robert O. Young életcélja, hogy azonosítsa azokat a hiányzó láncszemeket, amelyek az egészség teljes megértéséhez szükségesek.

Dr. Young nem praktizáló orvos, vagy természetgyógyász. Dr. Young öt tudományos fokozattal rendelkező kutató, táplálkozási tanácsadó, pedagógus és mikrobiológus, nyolc könyv szerzője, amelyek a táplálkozásról, az egészségről, a vér tudományáról és a mikrobiológiáról szólnak.Sitemap
Keresőguru.hu