ingyenes webstatisztika


 Mesterséges édesítőszerek

A mesterséges édesítőszerek erősen savasítanak. Kerüljön el messzire minden élelmiszert, amelyben az aszpartam E951 (Canderel vagy Nutrasweet), a szacharin (Sweet and Low), a neotame, a szukralóz (Splenda), az aceszulfám-K (Sunette, Sweet&Safe, Sweet One) vagy a ciklamátok előfordulnak! A szervezetben mind halálos savakká bomlanak le. Gyakorlatilag rosszabb az élettani hatásuk, mint a cukoré.

Mert a cukor az "csak" savasít és egy kis mértékben mérgez, míg pl. az asaprtame, ami egy idegméreg, nagyon komoly egészségkárosodáshoz vetezhet.

Például amikor aszpartamot fogyasztunk, annak az egyik alkotórésze, a metilalkohol, formaldehiddé alakul át, ami egy halálos idegméreg ésismert rákkeltő anyag! De ez még nem minden. A formaldehid továbbalakul hangyasavvá (amit a tűzhangyák használnak, mikor megtámadnak valakit)  ez egy nagyon erős, mérgező sav. (A rágógumik és a "light" termékek tele vannak aspartammal, ne gondoljuk, hogy kevés van bennük! Keressünk aspartame mentes termékeket és rágógumit!)

A mesterséges édesítőszerek nagyon sok panaszt okozhatnak: fejfájást, migrént, szédülést, vertigot (a szédülés egy speciális fajtája), görcsrohamokat, depressziót, fáradtságot, ingerlékenységet,függőséget, megnövekedett pulzusszámot, heves szívdobogást, álmatlanságot, látászavarokat, hallásvesztést, fülcsengést, hízást, zsibbadást, izomgörcsöket, ízületi fájdalmakat, légzési nehézségeket,szorongási rohamokat, elmosódott beszédet és az ízérzékelés elvesztését.

A mesterséges édesítőszerek kiválthatják vagy súlyosbíthatják a következő kóros állapotokat: ízületi gyulladás, krónikus fáradtság, cukorbetegség, izomrostfájdalom, agytumorok, szklerózis multiplex, Parkinsonkór, Alzheimer-kór, szisztémás lupus, szellemi visszamaradottság, születési rendellenességek, a pajzsmirigy működési zavarai, limfóma ésepilepszia.

Ne engedje be ezeket a szervezetébe!

Biztonságosabb édesítőszerek a természetes növényi anyagok: például astevia növény vagy a cikória, amelyek reform élelmiszerboltokban kaphatók.

 [Forrás: Dr. Robert O. Young - A pH csoda]Sitemap
Keresőguru.hu