ingyenes webstatisztika


 Egyszerű szénhidrátok

Ebbe a kategóriába tartozik a búzaliszt (és minden, ami ebből készül, például a kenyér- és a tésztafélék, péksütemények stb.), a fehér rizs, akukorica (amit a benne lévő gombák miatt egyébként is kerülni kell) és aburgonya.

Mivel az egyszerű szénhidrátok cukrok, és így ugyanazt a problémát okozzák mint a cukor. A cukor táplálja a káros mikroorganizmusokat. Minél több cukorhoz jutnak, annál gyorsabban szaporodnak, és minél gyorsabban szaporodnak, annál intenzívebben bontják le és erjesztik az Ön testét belülről.

Az egyszerű szénhidrátok ne képezzék étrendje részét. Az Ön lúgosító étrendjében az alacsony szénhidráttartalmú nyers zöldségek legyenek túlsúlyban. Lúgosító étrendjét tegye hatékonyabbá lúgosító étrend-kiegészítők rendszeres fogyasztásával.

Ne feledje, hogy a lúgosító étrend egyik legfontosabb célja éppen egy olyan belső környezet létrehozása a testben, amelyik nem támogatja a mikroorganizmusokat. Amennyiben úgy érzi, hogy már már lehetetlennek érzi ezen ételek elhagyását, kérje segítségünket.

Egy fokozatos áttéréssel, diétás programmal, és megfelelő gomba írtással lehetséges az egészséges egyensúly visszaállítása.

[Forrás: Dr. Robert O. Young - A pH csoda]Sitemap
Keresőguru.hu