ingyenes webstatisztika


 Fáradtság

fáradtság a legjellegzetesebb tünete egy túlzott mértékben elsavasodott, és káros mikroorganizmusokkal terhelt szervezetnek.

A mikroorganizmusok megerjesztik a cukrot szervezetünkben, és az erjedési folyamat eredményeként savas salakanyagot bocsátanak ki. Az elsavasodott testben lévő mérgek megakadályozzák a fehérjék, ásványi anyagok és más tápanyagok felszívódását, emiatt a szervezet enzim-, hormon- és egyéb kémiai vegyület termelő képessége romlik, ami viszont asejtek energiatermeléséhez és a szervek működéséhez lenne elengedhetetlenEz a sejtek regenerálódását is csökkenti. Azaz nemcsak fáradságot és energiahiányt okoz, de gyorsítja az öregedési folyamatokat is.

A következmény pedig a fáradékonyság, a gyenge állóképesség, arossz izomtónus kialakulása és az általános gyengeség (súlyosbodás esetén testsúlyingadozásokkal és a betegségek megjelenésével).

mikroorganizmusok - valójában baktériumok, élesztő- és penészgombák - a táplálékkal bevitt B-vitaminokat, a vasat és egyéb ásványi anyagokat is elfogyasztják. A fáradtság kialakulásához ez már önmagában is elég. A mikroorganizmusok tápanyagrabló tevékenységének másik következménye, hogy a vércukorszint(glükózszint) erősen és ugrásszerűen ingadozik, ami szintén fáradékonyságot, gyenge állóképességet és általános gyengeséget eredményez. Az élesztő- és egyéb gombák beavatkoznak a sejtek belső só- és vízháztartásába (elektrolit-háztartás), amely a sejteken belüli normális energiaáramlást megakadályozza.

Az elsavasodás visszafordítása egyet jelent azzal, hogy olyan belső környezetet hozunk létre a szervezetünkben, amelyik akadályozza a mikroorganizmusok túlélését.

Ehhez tehát arra van szükség, hogy lúgosítsunk, azaz egyensúlyi állapotba hozzuk a vér és a szövetek kémhatását - lúgosító étrend-kiegészítőkfogyasztásával, lúgosító étrenddel, és lúgosító életmóddal. Így visszanyerhető az "elveszett" energia életerő, izomtónus, és karcsúság.

[Forrás: Dr. Robert O. Young - A pH csoda]Sitemap
Keresőguru.hu