ingyenes webstatisztika


 Fűfélék

fu

fűfélék kiemelkedően gazdagok lúgosító tápanyagokban, a zöldségeket is felülmúlóan.

A klorofill az az anyag, amelyneksegítéségével a fűfélék képesek az emberi testet a sejtek szintjén táplálni. A búzafű, az árpafű különösen nagy mennyiségben tartalmazzák a klorofillt.

búzafűben száznál is több tápanyag van, köztük az ismert ásványi anyagok, nyomelemek, és a B-komplex valamennyi vitaminja. A béta-karotint valamennyi táplálék közül a legnagyobb mennyiségben tartalmazza, ezenkívül C, E és K vitaminban is bővelkedik. A búzafű fehérje tartalma mintegy 25 százalék, ezzel megelőzi az állati eredetű fehérjeforrásokat (hús, hal, tojás, tejtermékek). Fontos laetril-forrás, amely egy gomba- és mycotoxin-ellenes vegyület.

Az árpafű B1-vitamin (tiamin) tartalma négyszer akkora, mint a teljes kiőrlésű búzaliszté, és harmincszor akkora, mint a tehéntejé. C-vitamin tartalma meghaladja a narancsét (annak hétszerese!).

A mindennapokban elég nehéz beszerzni és nyeresen elfogysztani a füveket.

Megoldásként amit javasolunk: használjon étrend-kiegészítőt, amiben sok fűféle van. Így egyszerűen és kényelmesen tud füveket fogysztani, anélkül, hogy egelnie kellene. Legjobb a SuperGreens port elkeveri vízzel, a mi sok szárított füvet és más hasznos növényeket, csírákat zöldségeket tartalmaz és az így kapott „zöld italt” fogyasztja. A részletekért kattintson ide.

Vigyázzon! Nem minden „zöld” étrend-kiegészítő egyforma. Alapvetően olyat keressünk, amelyik sokféle füvet tartalmaz (búzafű, árpafű, zabfű, tarackbúza, kamut, citromfű és zsurlófű), de nincsenek benne algák, gombák és hasonlók.

[Forrás: Dr. Robert O. Young – A pH csoda]Sitemap
Keresőguru.hu