ingyenes webstatisztika


 Koffein

A koffein fő forrása a csokoládé, a tea, a szénsavas cola-félék és a kávé minden formája. Még a „koffeinmentes" kávé is elegendő koffeint tartalmaz ahhoz, hogy káros hatású legyen. Ezek a dolgok nagyon sok savat és nyálkát termelnek. Ráadásul gondoljuk csak át, hogy miket szoktunk együtt fogyasztani egy csésze kávéval vagy teával (gyakran a hagyományos reggelit vagy desszerteket), amelyek ugyancsak egytől-egyig savképzők, és rögtön látni fogjuk, hogy mindez egy halálos recept.

A koffein ráadásul függőséget okoz. Hivatalos becslések szerint a felnőttek 80 százaléka fogyaszt rendszeresen olyan mennyiségű koffeint, amely elegendő a függőség kialakulásához. Tegyen Ön is azért, hogy lejjebb vigyük ezt a borzalmas statisztikát!

A lúgosítás megszüntetheti ezt a függőséget. Tapasztalataink alapján még a komolyabb kávé függők is "elfelejtik" meginni a napi adagot 1-3 hónap lúgosítás után. Ugyan ez a cigerettára is érvényes. Leszokás, lemondások és kellemetlenségek nélkül! Érdemes kipróbálni!

Az alacsony szénhidráttartalmú zöldségekből összeállított lúgosító étrend biztosítja az Ön számára a megfelelő tápanyagellátást. Javasoljuk biotermesztésű termények nyersen fogyasztását. Lúgosító étrendjét tegye teljessé lúgosító étrend-kiegészítők rendszeres fogyasztásával.

[Forrás: Dr. Robert O. Young - A pH csoda]Sitemap
Keresőguru.hu