ingyenes webstatisztika


 
A két terméket tisztított vízben elkeverve kell fogyasztani, ideális esetben napi 3-4 liter, vagy még több folyadékot meg kellene innunk. Az ajánlott napi mennyiség: 3-8 mérőkanál vagy teáskanál SzuperZöldek por.

sgSzuperZöldek – por és kapszulák

Természetes összetevői révén a SzuperZöldek lúgosítja és energizálja a sejteket, és helyreállítja a szervezet sav-lúg egyensúlyát.

A SzuperZöldek összetevői biotermesztésű zöld növények, fűfélék, gabonacsírák, zöldségek és ásványi anyagok, összesen 49 különböző komponens egyedülálló keveréke. A kolloid technológia (Kolloid: olyan oldat, amely esetében a szilárd anyag részecskéi nem oldódnak fel a folyadékban, azonban a szemcsék mérete kissebb mint egy sejt mérete, ezért a sejtek könnyedén felveszik és hasznosítják az ilyen módon készült tápanyagokat. A szemcsék fajlagos felülete óriási, ezért a kémiai/élettani hatások erőteljesek.) lehetővé teszi a tökéletes felszívódást. Több mint 125 természetes vitamint, ásványi anyagot és aminosavat tartalmaz. Erőteljesen energizál - az InnerLight szabadalommal védett bioenergetikai eljárása energiával tölti fel a zöld port. A SzuperZöldek egy 20:1 arányú koncentrátum, amelyben nincsenek káros hatású algák, gombák, továbbá probiotikus baktériumok vagy mesterséges anygok. Kizárólag bio termesztésű és vadon nőtt természetes összetevőkből áll.

Összetevők:
Áfonyalevél, Aloeveralevél-koncentrátum, Árpafű, Béta-karotin, Boldolevél, Borsmentalevél, Brokkoli, Búzafű, Citromfű, Csipkebogyó (Rose canina), Echinacea, Eperlevél, Fehérfűz-kéreg, Fehérmályvagyökér, Fejes káposzta, Feketedió-levél, Fodormenta levél, Goldenseal levél, Kakukkfűlevél, Kelkáposztalevél, Kukoricafű, Kukoricahaj, Kurkumagyökér, Lapulevél, Legyezőfű, Lucernalé, Lucernalevél (Alfalfa), Magas frekvenciájú ásványi keverék, Málnalevél, Okra gyümölcs, Papayalevél, Paradicsom, Pau d'arco gyökér, Petrezselyemlevél, Pitypanglevél, Rozmaringlevél, Spenótlevél, Szederlevél, Szilfakéreg, Szójacsíra, Szójalecitin, Tarackbúza, Vízitorma, Wintergreen levél, Zabfű, Zellergumó, Zöld kamutfű, Zsályalevél

 

pphLúgosító cseppek – A kolloid megoldás

Lúgosító Cseppek hatására a vér könnyebben felveszi az oxigént a vízből (oxigén-katalizátor), ezzel is felerősítve a SzuperZöldek lúgosító hatását.

A Lúgosító Cseppek a tisztított víz semleges kémhatását a szervezet számára fontos, enyhén lúgos kémhatásúvá változtatja.

A SzuperZöldek por és a Lúgosító cseppek használata

A következőkben bemutatjuk a SzuperZöldek és a Lúgosító cseppek optimális használatát. Javaslatainkat követve elérheti a legjobb eredményeket.

A legkézenfekvőbb, ha a SzuperZöldek keveréket egy flakonban magánál tartja, fogyasztás előtt fölrázhatja, hogy a zöldek fölkeveredjenek. Egy liternél nagyobb mennyiséget ne keverjen be egyszerre, és fogyassza szobahőmérsékleten (a szervezet energiát használ föl, amikor felmelegít egy jeges, vagy lehűt egy forró italt).

Az emberi test mintegy háromnegyede víz, és számos ember él vízhiányos állapotban és nem is tud róla. Ahhoz, hogy jó eredményeket érjen el, célszerű egész nap folyamatosan fogyasztania a SzuperZöldek keveréket.

Irányadó minimálisan elfogyasztandó mennyiség: 15-20 testsúly kilogrammonként 1 liter naponta.Tehát egy 60 kg-os személynek 3 liter, egy 80 kg-os személynek 4 liter lesz a végső fogyasztandó mennyiség.

De ettől a mennyiségtől nem kell megilyednie, hiszen mindenki napi 1 liter fogysztásával kezdi a lúgosítást, és ahogy a szervezet hidratálódik és lúgosodik, úgy lesz képes egyre több folyadékot felvenni. Tehát egy fokozatos változáson megy mindenki keresztül, amit személyesen felügyelünk és segítünk mindenkinek, hiszen egyénenként más és más a szervezt tápanyag illetve folyadék igénye. 

Ha már fokozatosan elérte a 3-4 liter SuperGreens keverék napi fogyasztását, nyugodtan ihat ízlésének megfelelően ennél többet is, de fogyaszthat tisztított vizet Lúgosító cseppel, vagy citrommal, lime levével ízesített vizet is. A lúgosítást ezek is segítik.

Figyelmeztetés: amennyiben fehérjében gazdagon étkezne (húsok, tejtermékek fogyasztása után), várjon 1-2 órát a SzuperZöldek és Lúgosító cseppek fogyasztásával, hogy a fehérjék megemésztéséhez termelődő gyomorsavat ne semlegesítse. Javasolt vizet sem inni közvetlenül a táplálkozás után, hiszan az is semlegesíti az emésztéshez szükséges savakat.

Optimális napi adagok:sg pph csoportban

SzuperZöldek por fogyasztásakor:

Célszerű: napi kétszer (délelőtt és délután) egy liter tisztított víz + 10-16 Lúgosító csepp, egy mérőkanál vagy teáskanál SuperGreens porral.(Egy adagoókanál található a SuperGreens dobozában)

Hatékonyabb: napi háromszor (délelőtt, délután és este) egy liter tisztított víz + 10-16 Lúgosító csepp, egy mérőkanál vagy teáskanál SzuperZöldek porral.

Későbbiek során a por mennyiségét is lehet növelni, annak aki szeretné, 1 liter vízbe 1-3 kanál port lehet beletenni.(a cseppek száma 10-16 között maradhat, azt nem kell növelni)

SzuperZöldek kapszula fogysztásakor:kapszula

Célszerű: napi kétszer (délelőtt és délután) egy liter tisztított víz + 10-16  Lúgosító csepp, 3 db SzuperZöldek kapszulával.

Hatékonyabb: napi háromszor (délelőtt, délután és este) egy liter tisztított víz + 16 Lúgosító csepp, 3 db SzuperZöldek kapszulával.

Az első néhány napban:

Az első napon: 1 liter vízbe 12 Lúgosító csepp és 1 kanál SzuperZöldek.

Ha nem jönnek elő komolyabb méregtelenítési tünetek az 1 liter hatására, akkor ehet emelni az adagot 2 literre.

Ha van méregtelenítési tünet, 1 liter után, akkor érdemes az 1 liternél maradni 2-3 napig, amíg a méregtelenítési tünet le nem csendesül. És utána emelni az adagot 2 literre.

Majd amikor a méregtelenítés elmúlt a 2 liternél, akkor ehet menni a 3 literre. Tehát így később napi kétszer vagy háromszor egy liter víz + 10-16 Lúgosító csepp mérőkanál vagy teáskanál SzuperZöldek porral.

Ha valaki nem változtat étkezési szokásain annál is pozitív változások következhetnek be, mert a lúgosító ital elkezdi tápálni a szervezetet, ami ennek hatásásra méregteleníteni fog illetve a különböző vitaminokat, ásványokat használva el fogja kezdeni a "rendrakást" a szervezetben.

Aki a SzuperZöldeket fogyasztja, az a következő jelenségekre számíthat:

0. Előfordulhat, hogy méregtelenítési tünetek jelennek meg (pl. fáradékonyság, hőemelkedés, fejfájás, náthaszerű tünetek, hasmenés stb.) Ezektől nem kell megijedni, mert ezek csak azt mutatják, hogy a szervezet kiválasztja a felhalmozódott méreganyagokat. Örülni kell, amikor testünk megszabadul ezektől a számára terhelő anyagoktól.

1.Gyakori az éhségérzet csökkenése, ami miatt majd nem eszik annyira gyakran, mint korábban. Csak tájékoztatásként közöljük, hogy az emberek többségének nincs is annyi ételre szüksége, amennyit általában enni szokott. Az éhség gyakran csak a szervezet vízhiányos állapotának a jele. Ezt le is ellenőrizheti.

Fontos: Ha esetleg épp ellenkezőleg úgy érzi, nagyon éhes néha, főként édességet kíván (!), akkor NE EGYEN, hanem igyon meg 1 liter SzuperZöldek keveréket, és nagyon valószínű, hogy éhségérzete eltűnik. A szervezet eleinte éhségérzettel kéri a folyadékot, és ha iyenkor nem iszunk, hamen eszünk, annak bizony előbb utóbb hízás lesz a vége, mert a lúgosítás helyett savasítunk. Ezért fontos erre figyelni, és mindig INNI, ha erős éhségérzet tör ránk. 

2.Előfordulhat, hogy egyes ételek utáni sóvárgása enyhülni fog. Az erősen savasító ételek utáni vágy rendszerint csökken (ezek a cukrozott, a finomított, a tartósított, a savanyított ételek, a péksütemények, a tészták, az állati fehérjék, a szénsavas üdítőitalok, a kávé). Ha ezt érzi, akkor ne fogyassza ezeket az ételeket.

3.Jellemzően zöldségfélékre vágyik majd, pl. saláták, főzelékfélék, zöldségek. Még az urak is, akár hiszik, akár nem!

4.Az elsavasodott szervezetben általában zsírtartalékok vannak a savak semlegesítése céljából. A lúgosítás során a test elkezd megszabadulni ettől a feleslegessé váló zsírtól. Gyakori jelenség, hogy aki megiszik legalább napi 3-4 liter SuperGreens keveréket, az megszabadulhat akár 5-10 kg feleslegtől egy hónap alatt. 

5.Tipikus jelenség, hogy megnövekszik az energiaszint.
 
6.Tapasztalták, hogy az alvás mélyebb és pihentetőbb, és az alvási problémák sokszor megoldódnak. 

7.Tartós fogyasztást követően a bőrön is jótékony változásokfigyelhetők meg. A bőr megfiatalodik, kisimul, puha és szép lesz. A pattanások, szárazságok, ráncok eltűnnek.

8.Többen észlelték, hogy gondolataik kitisztultak, és eltűntek a ködös pillanatok. A stressz kezelése ezáltal javul.

9.Összességében, a fogyasztók egészségének általános állapota javul, ami segíti a szervezetük védekező mechanizmusainak erősödését. Hosszabbtávon jelentősen javulhat az immunrendszer állapota és sokan ellenállóvá válnak a kölünféle baktériumokra vagy vírusokra. Figyelmébe ajánljuk Dr. Robert Young A pH Csoda című könyvét.

Javaslatok a lúgosító életmód megkezdéséhez:

A következőkben felsorolt javaslatok meggyorsítják a lúgosítási folyamatot. Tartsa be a fokozatosság elvét, és ne igyekezzen minden szokását azonnal megváltoztatni!

1.Vörös húsokat ne egyen, és mérsékelje a szárnyasok (csirke, pulyka stb.) és a hal fogyasztását.
2.Ne fogyasszon tejtermékeket, ehelyett inkább a jó ízű és édesebb szójatej, vagy mandulatej vagy a különféle gabonatejek, pl tönkölytej javasolható.
3.Élesztőmentes kenyeret, vagy kevés élesztőt tartalmazó teljeskiőrlésű tönköly kenyeret fogyasszon. 
4.Ne egyen finomított, feldolgozott élelmiszert.
5.Minden nap fogyasszon extra szűz olívaolajat, vagy hidegen sajtolt lenmagolajat. 
6.Tartózkodjon a szénsavas üdítőitaloktól, a kávétól, a fekete teától.
7.Főétkezésként salátákat fogyasszon. Ehet paradicsomot, avokádót, uborkát, cukkinit, zöldségeket, mandulát, napraforgó-, tök- és szezámmagot. Fogyaszthat pitát, amelybe beletekeri a zöldségeket vagy a salátákat. A csírás tortilla, és a bioliszttel készült tortillák megfelelőek (kukoricát ne fogyasszon).
8.Ne vegyen édességeket a boltban, így nem kísérti majd, hogy a közelében vannak.
9.Chips-ek helyett javasolható a jó ízű, és laktató csírás tortilla és humusz (csicseriborsókrém) vagy más növényi  pástétomok. Vagy a nem sózott, nem pörkölt natúr magok, pl.: mandula, tökmag.

Jusson eszébe, hogy a mai táplálkozási szokásai évek során rögzült megszokás eredményei, amelyeket a szülei és a társadalom tanítottak, rendszerint a táplálkozás és a betegségek összefüggésének ismerete nélkül. Ezért ez a vátoztatás is néha hónapokat, vagy akár éveket is igénybe vehet, főleg egy egész család táplálkozási szokásai megváltoztatásakor.

Az egészség elérése egy folyamat, nem pedig egy pillanat eredménye! Ha meggyőződéssel dolgozik egészsége helyreállításán, hamarosan egészségesebb és élhetőbb élete lesz.

Ezért ne aggódjon, ha néha letér a helyes útról és ismét a finom savas ételek fogságába esik egy születésnap vagy egy családi vacsora kapcsán. A lényeg, hogy mindig tudjuk hogy mi a helyes út, és a következő nap ismét azon járjunk fogyasztva a SuperGreenst tovább segítve ezzel szervezetünket, életünket egy egészséges, fiatalos, életerős, hosszú jövő felé.


TERMÉKNYILATKOZAT

Munkatársaink sem közvetlenül, sem közvetetten nem foglalkoznak betegségek diagnosztizálásával vagy orvosi tanácsadással, és nem írják (nem is írhatnák) fel egyik termékünket sem betegségek kezelésére.  Amikor valaki egészségügyi célból kívánja fogyasztani étrend-kiegészítőinket, minden esetben kérje ki orvosa, illetve egészségügyi szakember tanácsát, különösen, ha egy jelenleg is fennálló kóros állapotról van szó. Terhes és szoptató anyák szintén kérjék ki orvos tanácsát, mielőtt elkezdik az étrend-kiegészítők fogyasztását.

 
Sitemap
Keresőguru.hu