ingyenes webstatisztika


 MENNYI KÁROS MIKROORGANIZMUS VAN A SZERVEZETEMBEN?

Ha a nyálának, a vizeletének savas a kémhatása, akkor nagy valószínűséggel elszaporodtak a testében a káros mikroorganizmusok. Ha a vére is savas kémhatású lenne, ezeket a sorokat nem olvasná, halott lenne.

Az élő vér laboratóriumi, mikroszkópos vizsgálatával bizonyítható e mikroorganizmusok jelenléte. Az élő vér vizsgálata költséges berendezéseket és jól képzett, tapasztalt szakembert igényel, aki képes értelmezni a mérési eredményeket. Lehetséges, hogy nehéz ilyen szakembert találni az Ön lakóhelyén, de a vizsgálat népszerűsége egyre számottevőbb, ahogy felismerik a jelentőségét.

Kijelenthető, hogy mindazoknak a teste kisebb vagy nagyobb mértékben már elsavasodott, akik a hagyományos étrenden élnek. Aki betegségek tüneteit érzékeli, az teljesen biztos lehet abban, hogy testében a savak és lúgok egyensúlya felborult.

Ha úgy érzi, hogy nehéz lenne meglennie édességek, sütemények vagypéksütemények, tészták nélkül, sőt ezeket néha erősen kívánja, akkor biztos lehet benne, hogy a mikroorganizmusok (gombák, baktériumok) már túlszaporodtak a szervezetében, és ezért igénylik a plusz szénhidrát és cukor bevitelt.

Az elsavasodás visszafordítása egyet jelent azzal, hogy olyan belső környezetet hozunk létre a szervezetünkben, amelyik nem biztosítja a mikroorganizmusok túlélését.

Ehhez tehát arra van szükség, hogy sürgősen lúgosítsunk, azaz egyensúlyi állapotba hozzuk a vér és a szövetek kémhatását - lúgosító étrend-kiegészítők fogyasztásával, lúgosító étrenddel, és lúgosító életmóddal.

Hogyan lehet a kémhatást mérni? Kattintson IDE.

[Forrás: Dr. Robert O. Young - A pH csoda]Sitemap
Keresőguru.hu