ingyenes webstatisztika


  VITAMINOK

Mi a baj a vitaminokkal?

A kérdés felvetése kultúránk jellegzetes életviteléből ered. Sajnos ételeinkegyre feldolgozottabb formában jutnak el a fogyasztókhoz, ráadásul mindinkább különböznek attól a természetes állapottól, ahogyan a Teremtő megalkotta őket.

Mindaz, ami a Földön él, jellegzetes elektromos töltést és frekvenciáthordoz – akárcsak az emberi test, vagy akár az ételek. A legmagasabb szintű töltést hordozó részecskék azok, amelyeket a nap bocsát ki, így annál több energiát hordoz egy élelem, minél közelebb áll ahhoz az állapothoz, amikor a nap energiáját átalakította.

fiatal csírák belső energia szintje kiemelkedően magas. Ha például a gabona csíranövényt hagyjuk megérni, learatjuk, kiszárítjuk, összetörjük, feldolgozzuk, azaz lisztet gyártunk belőle, akkor tápértékének és töltésének tetemes hányadát elveszítjük. És valóban: mi is az, amit korunk népessége a legtöbbet fogyaszt? Friss vagy feldolgozott táplálékot?

Természetesen a hiányosan bevitt tápanyagokat sokunk próbálja pótolni. Számos vitamin- és ásványi anyag készítmény van a boltokban. Ám ezek nem tudják teljes mértékben megoldani a hiányt. A tabletta formájában forgalmazott vitaminok messze vannak a természetes energiaforrástól. Vegyi üzemekben készülnek, többszörösen feldolgozzák, és kemény pirulákká préselik azokat, tulajdonképpen zérus elektromos töltést hordoznak. Ha a testünk megpróbál egy ilyen tablettát megemészteni, nemcsak a kemény állapot feltörésére kell energiát fordítania, hanem azzal is szembe kerül, hogy egy olyan vegyületet kell felszívnia, amely a saját elektromos töltésénél jóval alacsonyabb szintű töltéssel rendelkezik. Táplálkozás-kutatók szerint a szokásos étrend-kiegészítők értékes tápanyagának csak 3-15%-át tudja hasznosítani a szervezet, mielőtt kiválasztódnának.

Az InnerLight étrend-kiegészítők kifejezetten a sejteket energizáljáka kolloid technológián keresztül.( A kolloidok nagyon apró szemcsék, ezáltal a sejtekbe könnyen be tudnak épülni e vitaminok és tápanyagok.) Az InnerLight a kolloid részecskékre szétbontott tápanyagoknál azt is biztosítja szabadalmazott eljárásával, hogy (egyébként a hagyományos étrend-kiegészítőtől eltérően) ezek a kolloid részecskék különállóak maradjanak hosszú ideig, így 98%-ban fel is szívódnak az elfogysztásuk után. Az InnerLight termékek ezáltal bővelkednek élő energiában, és a sejtek azonnal felhasználják a bennük lévő vitaminokat és ásványi anygokat. Ezen termékek fogyasztása melett nem szükséges más táplálékkiegészítő vitaminok vagy termékek fogysztása. 

 

Az InnerLight a zöld összetevőket és csíranövényeket abban a fejlődési szakaszban takarítja be, amikor legnagyobb a tápértékük. A mikro-ionizálással™ előállított Folyékony Villám kolloid cseppek teljes mértékben, azonnal felszívódnak, így a vér és a nyirok könnyedén elszállítja a hatóanyagokat. A kolloid kapszulák felszívódása hosszabb időt vesz igénybe, így ezek hatóanyagait a szövetek és a szervek fokozottabban hasznosíthatják.Sitemap
Keresőguru.hu